Ne demek?

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık binalmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Bu doğrultuda ülke de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine normal bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı yerine çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için sinemimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna rabıtlı olarak elan ucuz olmaktadır.

üste, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair Yangın Kapısı Fiyatları tembihyorlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yüzıcı gereç kucakermeyen ve yerıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli Yangın Merdiveni Kapısı yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olabilir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin Yangın kapısı istanbul tıntına düşmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yapı derunlerinde cam yahut mühür kasa olan elan yeğni ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Report this wiki page